Chcete i Vy zviditelnit svou rodinnou značku? Posuňte svůj rodinný business dál! Přihlaste se do 9. ročníku soutěže Equa bank Rodinná firma roku!

Equa bank Rodinná firma roku hledá inspirativní příběhy rodinných firem, které úspěšně překonaly mnohá úskalí v podnikání, zakládají si na dobrém jménu, čestném jednání a tradici firmy, kterou zamýšlejí zachovat prostřednictvím svých následníků i pro další generace. Rodinné firmy podnikají promyšleně, odpovědně, v dlouhodobém horizontu a také pomáhají v místě, kde působí. Je pro ně důležitá i podpora rodiny v podnikání či sdílení zkušeností.

Rodinnou firmu je možné přihlásit do soutěže do 10. září 2020.

Všichni přihlášení budou mít jedinečnou možnost, zúčastnit se osobního setkání s místopředsedou vlády, ministrem průmyslu a obchodu a ministrem dopravy Karlem Havlíčkem dne 26.8.2020 v Praze. Tato otevřená diskuze bude jen pro Vás, rodinné podniky, které se přihlásili do soutěže.

Soutěž Equa bank Rodinná firma roku organizuje Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Generálním partnerem soutěže je Equa bank, a.s. Partnery soutěže jsou Deloitte, Amper Market, a.s., Slavia pojišťovna, a.s.

Podívejte se s námi na příběh rodinné firmy Alika, a.s, která se stala vítězem loňského ročníku soutěže Equa bank Rodinná firma roku 2019 (video níže).

 

   Harmonogram 9. ročníku soutěže Equa bank Rodinná firma roku 2020

Více informací naleznete zde:
http://www.rodinnafirmaroku.cz/