„DEN OKÉNEK“ má pomoci restauracím překonat koronavirovou krizi. Přidejte se k nám již tuto sobotu 7. listopadu 2020

V sobotu 7. listopadu 2020 se uskuteční celorepubliková akce nazvaná „DEN OKÉNEK“. Její cílem je pomoct všem vám, majitelům a provozovatelům restaurací a hospod v této náročné době. Chceme totiž motivovat lidi, aby si sami chodili objednávat jídlo přímo do výdejních okének jednotlivých restaurací a hospod. Všichni totiž víme, že rozvážkové společnosti nám pomáhají, ale taky že jejich služby nepatří mezi nejlevnější.

I proto bychom rádi vyhlásili na tuto sobotu „DEN OKÉNEK“ a prostřednictvím kampaně pozvali naše zákazníky do restaurací. K úspěchu podobných kampaní patří i schopnost jí správně komunikovat. V příloze proto najdete sadu grafických materiálů, které jsme pro vás připravili .Jsou tam plakáty k umístění do míst prodeje. Je potřebné je vytisknout a nalepit k výdejným okénkům tak, jak je na to na příslušném místě možné. Dále je možné materiály využít jako bannery na webové stránky, nebojte  je umístit i na sociální sítě vašich provozů. Každá příležitost je dobrá. 
Děkujeme za spolupráci a přejeme vám mnoho štěstí a zdraví v této nelehké době. 
  
V přiložených materiálech dále najdete i krátkou prezentaci s inspiracemi, co vše dělat k maximalizaci příjmů během této doby.
Materiály ke stažení zde: