HOREKA 112 ARÉNA živě již 14. ledna 2021

Obor HoReCa krvácí už 9 měsíců a je to rána do zad, jakou zatím nikdy nedostal! Nikdo z nás tuto situaci nečekal a nebyl na ni připravený. Přinese hodně změn nejen pro nás, zástupce oboru, ale i pro naše zákazníky. Buďme připraveni a hlavně, bojujme společně! Cesta zpět bude dlouhá a určitě nebude jednoduchá. Už nyní byli někteří z vás nuceni pozastavit svou činnost. My věříme, že je v silách nás všech situaci zvládnout, ať už za pomoci vládních podpůrných programů nebo pouze vlastními silami. Jsme tu stále pro vás! Tato doba bohužel kongresům nepřeje, ale my dále pracujeme na program 21. kongresu a vyčkáváme na první okamžik, kdy bude opět možné se s vámi všemi setkat! Nabídneme vám ale první Diskusní arénu, která bude opravdu nabitá osobnostmi. Zástupci oboru budou diskutovat s předními představiteli vlády ČR.

Za 10 let na trhu proběhlo 20 setkání a kongres navštívilo na 8000 účastníků! Vytvořili jsme unikátní platformu pro výměnu zkušeností všech HoReCa profesionálů, kteří jsou aktivní a chtějí o svoje místo na trhu bojovat v časech dobrých i těžkých.

HOREKA 112 je dnes největší a nejoblíbenější B2B akcí na trhu. Kongres HOREKA 112 vznikl v roce 2009 v reakci na do té doby největší krizi, která zasáhla obor HoReCa. Založili jsme tuto unikátní platformu, abychom tu pro Vás byli v dobách těžkých i zlých a pomohl Vám na cestě zpět na vrchol. Za tu dobu obor HoReCa urazil obrovskou cestu a vznikla řada nových, zajímavých a úspěšných podniků. V těchto časech se potýkáme s doposud nejtěžší situací pro obor HoReCa a my jsme tu pro vás a chceme nabídnout odpovědi na vaše dotazy.

V tuto chvíli je budoucnost organizace kongresů nejistá, ale my jsme se rozhodli navázat na červencové Setkání s minisry a budeme dále bojovat za obor HoReCa a jsme tu pro vás! Připravujeme Diskusní arény, kde se zamříme na témata, která jsou aktuální pro obor a budete mít možnost zde pokládat dotazy. Hned, jak to situace dovolí, budete se ptát také přímo na místě. Kapacita bude omezena, tak nás sledujte a rezervujte si své místo v Aréně!

V roce 2021 je pro Vás připraveno:

14. ledna 2021, Praha – 1. DISKUSNÍ ARÉNA

3. března 2021, Praha – 2. DISKUSNÍ ARÉNA

5. května 2021, Praha – 21. kongres HOREKA 112

Nutno se registrovat zde.