HOREKA 112 diskusní aréna 2 se koná již 11. 6. 2021

Vážení zástupci oboru HoReCa,

jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout projekt HOREKA 112 – Diskusní aréna 2 v novém termínu.  On-line přenos proběhne 11. 6. 2021 v čase 10.00 – 11.30 hod.

Vše jinak zůstává, jak bylo! Místo konání, čas setkání i platnost Vaší registrace. Kdo jste se ještě nestihl zaregistrovat, máte jedinečnou možnost, abyste se mohli ptát a získat odpovědi na své dotazy.

Rok 2021 je rokem změn a inovací ve všech oborech. Ten, který na otevření stále čeká a okolo jeho otevření panuje mnoho nejasností, je právě obor HoReCa. Mnoho otázek a žádné odpovědi, jsme tu pro vás! Opět se budeme zástupců ministerstev ptát přímo a nic nebude tabu. Ptejte se i vy prostřednictvím on-line dotazů, už není možné dále tiše čekat!

A o čem se bude diskutovat?

  • ​​​​Opatření ustupují, ale pomalu a nehojí to ekonomické dopady provozovatelů gastro oboru, který krvácel 14 měsíců! Jak to bude dál?
  • Zahrádky jsou otevřeny, ale kdy se otevřou i vnitřní prostory restaurací a za jakých podmínek to bude?
  • Je dotacím konec? Ale 100% kapacita obsazenosti je v nedohlednu, alespoň pro restaurace. Jak to bude v hotelech a jak tedy s dotacemi dále?
  • On-line aplikace: diskriminace zákazníka nebo správný nástroj pro návrat hostů?
  • Hotely: vyplatí se otevřít? Kdo bude kontrolovat negativní test u ubytovaných, jak jsou připraveny hotelové restaurace a co wellness? Pojedeme už naplno?
  • Lidé v oboru: kde je personál? Jak řešit tento velký problém, kdy Covid-19 přivedl velkou část zaměstnanců v gastro provozech na cestu práce s jistotou pevné pracovní doby.
  • Podpora cestovního ruchu: propagace, cestujme bezpečně a podpořme podnikatele na domácí půdě

Registrujte se ZDARMA zde: www.horeka112.cz/registrace-zastupce