Pozvání na 21. kongres HOREKA 112

2. listopadu 2021, Orea Hotel Pyramida Praha

727! Tolik dnů jsme čekali na 21. kongres HOREKA 112. Obor HoReCa prošel za tu dobu velkými změnami a vznikaly také nové asociace, kdy jejich zástupci bojovali za přežití nás všech. Nikdo z nás tuto situaci nečekal a nebyl na ni připravený. Přinesla tak velký odliv zaměstnanců z oboru gastronomie, že ani podpora digitálních technologií není tuto personální propast zatím schopna nahradit. Každý den je novým startem a bojem, ale gastro bylo vždy oborem vizionářů a bojovníků, kde se práce dělá srdcem. Pojďme vrátit tomuto oboru atraktivitu a image prestižního povolání, kde je radost být jeho součástí.

Jak vidí nový začátek zástupci oboru a co říká na zhoršující se situaci přední český epidemiolog? Zástuci panelové diskuse mají mnoho argumetů a zkušeností z boje v době covidové, aby obhájili, že jsme schopni fungovat a zajistit bezpečné gastro pro všechny, kteří mají chuť být jeho součástí. Ptejte se i vy a buďte součástí panelové diksuse, žádná otázka není tabu!

Program je plný skvělých řečníků a informací, které pro přežití v době postapandemické budete potřebovat. Tak buďte u toho a rezervujte si své místo právě teď!

Inspirujte se a získejte nové kontakty. Vzdělávejte zdarma sebe i svůj tým. Nenechte si ujít to nejlepší, co vám galaxie HOREKA přináší a buďte připraveni na novou éru české gastronomie!

Na 21. kongresu HOREKA 112 nebudou opět chybět odpolední specializované sekce. Rezervujte si své místo včas!

  • Sekce s aktuálními tématy pro restaurace
  • Sekce s aktuálními tématy pro hotely

Více informací o programu konference naleznete v pozvánce

Registrace na konferenci ZDE