Objednávkový systém pro gastro a malé podniky – ZCELA ZDARMA

Vyzvednisi.cz je bezplatný objednávkový systém pro gastropodniky a maloobchod. Když kvůli karanténě zavřela většina restaurací a obchodů, chtěli jsme vytvořit nástroj, který by i těm nejmenším umožnil zachovat aspoň omezený provoz. Naši vývojáři tehdy zasedli k počítačům a začali programovat. Výsledek se dostavil po 14 dnech (a nocích) jejich intenzivní práce: Představili jsme web, kde podniky i jednotlivci mohou nabídnout cokoliv „s sebou“ (jídlo i jiné zboží) a lidé z jejich okolí si to můžou jednoduše objednat a vyzvednout. Registrace i objednávky jsou otázkou několika kliknutí, systém funguje po celé republice a je to úplně ZDARMA (včetně aplikace k odbavení objednávek).
Teď, po týdnu ostrého provozu, se potvrzuje, že to opravdu pomáhá. Počty registrací, návštěvníků i objednávek každým dnem skokově rostou. K úterý 7. dubna 2020 má portál bezmála 700 registrovaných podniků, kterým jdou veškeré peníze z objednávek přímo do pokladen. Nikdo neplatí žádné poplatky ani provize.

Jak se přidat?

Jednoduše se zaregistrujte na webu, vyplňte údaje, stáhněte si aplikaci do telefonu nebo tabletu (s operačním sytémem Android) a začněte přijímat objednávky.

Registrace zde: https://vyzvednisi.cz/auth/signup

Více informací na webu:  https://vyzvednisi.cz/