Prague Innovation Mixxer – Jídlo není odpad

Prague Innovation Mixxer, tentokrát s tématem Jídlo není odpad, je již za dveřmi. Nezmeškejte jej ani Vy a zarezervujte si své místo ZDE

O čem se bude diskutovat?

Každý Čech vyhodí v průměru 57 kg jídla ročně. Proč a jak říct potravinovému odpadu NE?
Plýtvání potravinami je problém, který lze řešit. Cílem Mixéru je propojit podniky, inovátory, tvůrce politik i běžné občany a představit si inovativní řešení v prevenci plýtvání potravin.Zapojte se s námi do moderované diskuze s našimi váženými hosty – špičkami v oboru a využijte možnost vybavit se cennými lekcemi a informacemi. Nebo si u sklenky vína a občerstvení popovídejte s našimi hosty.

VSTUP JE ZDARMA

Řečníci:
1️⃣ Jan Zeman/ majitel/ Biopekárna Zemanka s.r.o.
Cirkulární produkty v potravinářství – utopie nebo příležitost?
2️⃣ Ondřej Černý/ ředitel divize Logistika/ Energy Financial Group Projekt
Tridim gastro – energetické využití gastroodpadu
3️⃣ Barbora Sítek Kocmánková/ marketing/ REkrabička
REkrabička – jediný skutečně ekologický obal na jídlo
4️⃣ Mgr. Anna Strejcová/ ředitelka/ Zachraň jídlo
Jak efektivně darovat hotové pokrmy?

Co je Prague Innovation Mixxer?
Prague Innovation Mixxer je pravidelné měsíční setkání organizované Podnikatelským a inovačním centrem hl. města Prahy (PIC). Cílem setkání je poskytnout platformu pro sdílení informací a propojení subjektů, kteří se podílejí na rozvoji inovativních řešení problémů moderního života ve městě. Každé setkání má zvolené téma a účastní se ho především představitelé firem, samosprávy, akademické obce a odborníci na danou problematiku. Akce jsou veřejné a přístupné lidem, kteří se o problematiku zajímají.