BOCUSE D’OR – národní kolo proslulé kuchařské soutěže v Praze!

Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa – začátkem května se v Praze uskuteční národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D’OR

Dva teplé pokrmy kompletně připravené během 5 hodin a 35 minut, ideálně 12 kuchařů se svým týmem a 30 porotců, skutečných mistrů gastronomického oboru. A k tomu nezměřitelná dávka emocí, adrenalinu, fantazie a kuchařského umění. To vše “live” před zraky diváků, v atmosféře podobné vrcholným sportovním utkáním. České národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d`Or bude v mnoha ohledech jedinečnou událostí. Uskuteční se od 4. do 6. května v pražském O2 universu.

Nastartuj svou kariéru!

Přihlas se do nejprestižnější kuchařské soutěže Bocuse d´Or Czech a staň se kuchařskou megastar! Profesionální kuchaři se mohou do českého národního kola Bocuse d`Or hlásit do 28. 2. prostřednictvím webu https://www.bocusedor.cz/. Tam také najdou platná pravidla – včetně věkových limitů. Součástí přihlášky je i originální receptura. Máte ve svém okolí budoucího vítěze, víte o někom, kdo by mezi přihlášenými určitě neměl chybět? Řekněte mu o této jedinečné příležitosti.

Po všechny dny, kdy soutěž probíhá se mohou návštěvníci zúčastnit i bohatého doprovodného programu, potkat se osobně se zástupci české gastronomie, ochutnat nejen novinky, ale i lety ověřené produkty a pokrmy, které gastronomie nabízí. V rámci slavnostního vyhlášení vítěze soutěže Bocuse d´Or Czech dne 6. 5. 2023 od 17.30hod. proběhne také vyhlášení vítězů 3. ročníku projektu Studuj gastro!

Bocuse d´Or je kuchařská olympiáda, kuchařský Oscar, kuchařské mistrovství světa. Nenechte si ujít tento svátek gastronomie a navštivte ve dnech 4. 5. – 6. 5. 2023 O₂ Universum Prague a vytvořte spolu s námi jedinečnou atmosféru pro všechny soutěžící!

Přihláška a více informací – https://www.bocusedor.cz/

Tisková zpráva ke stažení ZDE